palax_C1000-wide

NOPEA JA HUOLTOVAPAA PYÖRÖTERÄKONE

 

PALAXIN PYÖRÖTERÄLLÄ VARUSTETUN KLAPIKONEEN TÄRKEIMMÄT EDUT OVAT NOPEUS, HUOLTOVAPAUS JA ÖLJYTÖN SAHANPURU, JOTA VOIDAAN KÄYTTÄÄ KORKEALAATUISENA ELÄINTEN KUIVIKKEENA.

Palax pyöröterä - 4-3

PYÖRÖSAHAN KOVAMETALLITERÄ ON HELPPOKÄYTTÖINEN ja se leikkaa puun luotettavasti ja nopeasti, myös kovapuun kuten pyökin.

Lisäksi terä käsittelee hiukkasia ja kiviä vaivattomasti, toisin kuin moottorisahat, jotka tylsistyvät helposti likaisesta puusta.

TERÄÄ EI TARVITSE TEROITTAA 1000m³ POLTTOPUUTA TEHDESSÄ!

Pyörösahat sopivat parhaiten todellisille ammattilaisille, jotka arvostavat nopeutta ja korkeaa tuottavuutta. Käyttäjien palautteen mukaan polttopuuta voidaan valmistaa jopa 1000 m3 – tai enemmän – ilman terää teroittamatta. Pitkät teroitusvälit lisäävät tehokasta työskentelyaikaa. Pikalukituksella varustettu halkaisuterä voidaan vaihtaa muutamassa sekunnissa.

TOSIAMMATTILAISET VALITSEVAT PYÖRÖTERÄN.

Virolainen loppuasiakkaamme Kõpu Puit OÜ tekee Palax-pyöröteräkoneilla jopa 60 000 heittomottia polttopuuta vuodessa, mikä tekee 5000–8000 kuutiota vuodessa per pyöröteräkone. Virossa Palax-pyöröteräkoneita on muillakin polttopuun suurvalmistajilla, joiden työntekijät ovat urakkapalkalla. Työntekijät eivät suostu tekemään polttopuuta muilla kuin pyöröteräkoneilla, koska Palaxilla he saavat maksimaalisen tuoton työpanoksestaan: jopa 30–50 % paremman urakkapalkan kuin ketjukoneella tuotetusta puusta.

LUE LISÄÄ


KIINNOSTUITKO?

Ota meihin yhteyttä jättämällä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin voimme antaa sinulle lisätietoja tai tarjouksen Palax-pyöröteräkoneesta.

Katso myös alta C900.2 Pro+ -mallin esittelyvideo!